Chalet rates

Rental rates Camping in der Enz

Waldhütte rates

 Waldhütte 4 personenIIIIIIIV
2 nachten € 115,00   € 124,00   
3 nachten € 170,00 € 275,00 € 186,00   
4 nachten € 200,00   € 224,00   
5 nachten € 250,00   € 280,00   
7 nachten € 350,00   € 371,00  € 570,00
14 nachten € 630,00   € 672,00  € 1.050,00

I = 01.04. - 30.4 & 27.8. - 31.10
II = Hemelvaart en Pinksteren 25.05 - 06.06
III = 1.5 - 24.05 en 3.7. en 07.06 tot 08.07
IV = 9.7 - 26.8

 • Prijzen inclusief GWL / Wifi / eindreiniging en in periode IV incl alle personen. Zwembad ivm Corona tot nader order 2€ voor volwassenen, 1€ voor kinderen (6-16 jaar)
 • In periode I, II, III inclusief 2 personen. Elke verdere persoon € 5,00 per nacht.

Extra Service voor de Waldhütte

Beddengoed (optioneel): € 8,50 per persoon.

Handdoekenpakket (optioneel): € 5,00 per persoon.

Gewoon lekker schoon

Wij stellen het op prijs dat u tijdens uw verblijf uw chalet of hut gewoon netjes houdt. Bij vertrek graag bezemschoon achterlaten. Na uw vertrek zorgen wij ervoor dat het chalet of de hut nog een keer grondig wordt gereinigd zodat onze gasten altijd verzekerd zijn van een schone hut of chalet voor een optimaal verblijf.

Tijdig boeken

Om er verzekerd van te zijn dat u een accommodatie kunt huren op Camping In der Enz is het zinvol om dit te doen op het moment dat u weet wanneer u op vakantie gaat en dit niet tot het allerlaatste moment uit te stellen. De ervaring leert, mede vanwege de populariteit van de Chalets en de Waldhütte dat deze snel zijn volgeboekt.

U boekt uw accommodatie gemakkelijk op deze website.
Vanwege de interesse met betrekking tot de accommodaties kunt op deze website in één oog opslag zien of uw chalet of hut beschikbaar zijn en deze vervolgens eenvoudig boeken!

Houten Enztaler Waldhütte

Deze knus ingerichte houten hut met veranda biedt voldoende ruimte voor 4 personen. U slaapt met 4 personen in één speciaal met handgemaakt stapelbed, ooit al ergens meegemaakt dit? Het gezellige leefdeel heeft een keuken en eethoek, waar je het rustieke verblijven in de natuur puur kunt beleven. Centraal is er een kast waar uw spullen in worden opgeborgen en u volop privacy biedt!

De veranda, voor extra beleving

De veranda levert met zijn grote afmeting en goed meubilair buiten een extra dimensie aan een verblijf in de Enztaler Waldhütte. Onder alle weersomstandigheden heerlijk buitenzitten en puur gemoedelijk genieten van de rust en de natuur van de Zuideifel. Er is een BBQ aanwezig om ontspannen te kunnen grillen en lekker te eten. Wat wil een mens nog meer?

Uw sanitair bij de Houten Waldhütte

Wanneer u verblijft in de Enztaler Waldhütte heeft u exclusief de beschikking over een privésanitair met een eigen toilet, wasgelegenheid met douche. Uw eigen sanitair, niet wachten, nog schoner en u kunt gewoon uw privéspullen laten staan, dus geen gesleep ook niet met een toiletrol!

Huisdieren welkom in de Waldhütte

Exclusief in de Enztaler Waldhütte is het mogelijk om samen met uw trouwe huisdier(en) te verblijven op Camping In der Enz. Een unieke en ideale gelegenheid om met de complete familie gezellig eruit kunnen.

Plattegrond van de Houten Enztaler Waldhütte

Met deze plattegrond krijgt u een goed beeld hoe de indeling is van de Enztaler Waldhütte en hoe leuk deze is ingericht. Juist nu ziet u hoe groot de veranda is en welke mogelijkgheden deze u biedt. Grote kans dat u interesse heeft voor de houten Enztaler Waldhütte.

Gecombineerde verblijven

Door de unieke ligging van de Chalets Anne & Maria en de Houten Enztaler Waldhütte is het prima mogelijk een verblijf met kampeervrienden en familie te combineren. Voor mensen zonder & met kampeermiddelen een prachtige gelegenheid om wel samen op vakantie te kunnen gaan. Omdat ook het privésanitair direct aanwezig is kan ook nog eens voor extra comfort & privacy worden gekozen.

Subcategories

Rent an accommodation at In der Enz

8.6
248 beoordelingen
 • acsi
 • anwb
 • adac
 • campingkey
 • bcvd
 • sudwesten
 • eifel
 • felsenland
 • naturwanderpark
 • minicampingcard
 • campingschild
 • sudeifel
 • meinplatz