Onze Zoover recensies

Gastbeoordelingen

In Der Enz scoort gemiddeld een 8.1 uit 240 beoordelingen.
Ligging 8.1
Prijs / kwaliteit 8.1
Eetgelegenheden 7.1
Staat v/h sanitair 8.5
Zwembad 8.7
Hygiëne 8.3

Verassing

Dit jaar naar Duitsland met onze gehuurde camper. Plaats gereserveerd bij deze camping. Geen idee waar we terecht komen. Maar als we aan komen krijgen wij een van de mooiste plaatsjes op de camping! Verassing dus. Prima gemeente zwembad ernaast. Vriendelijke eigenaren. Sanitair gebouw wordt goed schoongemaakt. Dus, wil je een leuke camping niet ver van huis met Duitse gemudlichheid dan is camping in der Enz een aanrader. Wij hebben genoten.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 27-7-2020

De uitvalsbasis om de Eifel te verkennen.

Wij hadden hier de Blokhut ivm onze Beagle. Vriendelijk ontvangen. Verrast om de netheid en schone accomodatie. Hondvriendelijk. Helaas was de eetgelegenheid gesloten. Maar er zijn voldoende gelegenheden op rijafstand om lekker te eten. Goede uitvalsbasis om de Eifel te verkennen. Adembenemende wandelingen gemaakt. In de nabijheid vrij weinig te doen maar je komt er uiteindelijk ook voor de rust. Er is gratis Wifi maar wij ervaarden dit als zeer instabiel. Mocht je willen internetten via je mobiel (4G) dan heb je grote kans dat deze daar geen bereik heeft. Nogmaals, je komt er voor je rust. We hebben hier een fijne tijd gehad.
Op vakantie geweest met partner 25-9-2019

Heerlijke tijd gehad

De camping ligt heel gunstig voor mooie wandelingen. Er is veel te zien in de omgeving. Het dorp met grote supermarkten is dichtbij. We konden warme broodjes bij de receptie bestellen. Doordat wij net in het naseizoen waren was het zwembad en de snackbar gesloten, maar zag er ook schoon en verzorgd uit. Heerlijke douches ,schone toiletten en omdat het s ,avonds al wat koeler werd waren deze ruimtes verwarmd. Komen hier zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 18-9-2019

Gewoon een fantastische camping!!!

Parchtige en vooral rustige camping, prima onthaal. Het sanitair was mooi en netjes . Het verkeerde verlengsnoer meegenomen maar direct een koppelstuk mogen gebruiken dat we mochten gebruiken van het onthaal.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 15-9-2019

Goed!

Leuke camping met gezellige sfeer en chille eigenaars. Sanitair zeer goed in orde en rustige omgeving.
Op vakantie geweest met partner 15-9-2019

Mooie camping mooie omgeving

Camping in der enz, een prachtige plek voor een vakantie in de eifel. We zijn met de auto en e-fietsen en een tent voor een week te gast, en genieten van het mooie nazomerweer. Langs de camping loopt een prachtig fietspad ,waar vroeger een stoomtrein reed ,met tunnels ,die zo uit een harry potterfilm komen. De zon doet overdag z’n stinkende best om het ons zo behaaglijk mogelijk te maken, maar ,,,, ‘s nachts hebben we het KOUD , niet te harden zo koud. We vonden toch maar dat we naar een iets warmere slaapplaats op zoek moesten gaan. Bij Maria het probleem uitgelegd , en die heeft een noodplan in werking gezet , de volgende nacht heerlijk geslapen in een chalet,(was maar 1 nacht beschikbaar) maar we konden vanaf de volgende dag bij pension beijerhof terecht. Al met al een warm gevoel overgehouden aan de camping en zijn eigenaren. P.s wij hadden een plaats met eigen sanitair, een aanrader. En de wifi.... daar word aan gewerkt :-)
Op vakantie geweest met partner 9-9-2019

Fijne vakantie gehad in deze mooie omgeving.

Vriendelijke ontvangst door Maria en Aart, modern en schoon sanitair, ruime staanpaatsen, prima ligging.
Op vakantie geweest met partner 8-9-2019

Goed.

Je staat dicht op elkaar. Een tip voor de nieuwe eigenaar baken de plaatsen goed af. Dit kan evt d.m.v een stoeptegel met het nummer van de plaats er op. De eigenaren waren vriendelijk. En het sanitair was schoon.
Op vakantie geweest met partner 4-9-2019

Mooie nette caravan

Stacaravan gehuurd lekkere ruime caravan met ruime bedden Netjes en schoon en een mooie woonkamer
Op vakantie geweest met partner 3-9-2019

Hier komen we nooit meer terug.

Niet echt vriendelijk onthaal. Meer regeltjes dan oplossingen voor een probleem. Doordat de staplaatsen zo dicht op elkaar zijn, heb je geen ruimtegevoel, laat staan privacy. Doordat er een weg ligt zeer dicht bij de camping heb je veel lawaai van auto's, vrachtwagens, ... Het naburige zwembad is het enige pluspunt van deze camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-9-2019

Voor (berg)wandelen, of rondtrekken een aanrader.

Dit is een iets kleinere camping, gelegen tussen 2 bergkammen met rondom bossages en gelegen op ca 2 km van de plaats Neuerburg (Eifel). Er is geen animatieteam, geen kantine, geen TV kamer maar wel schoon en ruim sanitair, petanque baan, wasserette, kleine receptie en persoonlijk kontakt met de beheerders. Er zijn voldoende zon/ schaduwplekken, maar in het hoofdseizoen zit je wel dicht op elkaar.... mocht u met kleinere kinderen gaan, dan zijn er wel wat speelmogelijkheden, maar een trapveldje of plekken vr badminton zijn er dan bijna niet. Redelijk vertrekpunt vr (motor)fiets of (berg)wandelingen, ook verderop; Teufelsslucht bergachtige wandeling op 28 km is zeer de moeite waard. Verder zit je bij Luxemburg, Moesel, met auto of (e)fiets is er zat te doen. Neuerburg Stadt heeft een paar supers, is verder niet heel spannend. Zwembad is zeer netjes. Restaurantje is prima. WiFi matig. Bij regen niet veel schuil mogelijheden. Schoon !
Op vakantie geweest met partner 2-9-2019

Prima Camping

We hebben genoten. De sanitair is prima en schoon, je kunt onbeperkt douchen. De camping ligt in een prachtig licht prachtig dal met een riviertje er om heen. We stonden op een rustige plek vlakbij het restaurant met vriendelijke medewerkers. Het veld was drukker. Maar in het hoogseizoen heeft dit zijn gezelligheid en charme. Als je denkt dat je zonder Wifi geen leven hebt kun je beter een andere camping zoeken. Het is er wel maar is niet stabiel. Het zwembad is modern en groot met een mooie glijbaan. De omgeving is prachtig en in en om de buurt voor iedereen iets te doen. Neurerburg heeft veel supermarkten en wat eetgelegenheden met snelle wifi en een goede apotheek. Tip: Wanneer je gaat kamperen blijf relativeren. Het is vakantie en nou eenmaal niet zoals thuis want dan kun je maar beter thuis blijven. Maria, Aart en dochter en medewerkers restaurant. Het allerbeste voor de toekomst :-))
Op vakantie geweest met oudere kinderen 2-9-2019

Prima, let op hygiene

mooi ligging en goede fiets omgeving. Prachtige kampeer plekken. Sanitaire goed , maar in de dagen dat wij er waren niet schoongemaakt. Jammer, want verder was alles super.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2019

Nooit meer!

Wij vonden het tegenvallen, zwembad was vergane glorie en glijbaan afgesloten. Ook lag de camping in een donker dal en uithoek. Weinig in de buurt, moest overal eind voor rijden. Ook de wandel en fietsroutes moest je zelf maar bedenken. Nee, wat er in de campinggids staat en de werkelijkheid....er zijn in Duitsland vele mooiere campings. Het sanitair is prima en schoon!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 31-8-2019

Prima camping!

Wij hebben hier in juli 2 weken gestaan met onze kids van 12 en 10 jaar oud. De eerste week was het erg warm en stonden met onze caravan de hele dag in de zon. We hebben dan ook de nodige verkoeling gezocht in het prachtige zwembad of in de beek. We hebben 2 fijne weken gehad en ook de kids vonden het geweldig, ondanks er geen animatie oid was. De kids hadden veel aansluiting met andere kinderen op de camping en hebben veel plezier gehad. Het enige wat ze wel jammer vonden, was dat er geen trapveldje was. Het sanitair was prima. De eigenaren Aart en Maria zijn echte toppers! Ze zijn duidelijk in de regelgeving en ontzorgen.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 28-8-2019

Viel tegen

Camping was erg druk opgezet. Auto's op de plek waardoor er bij de plekken bijna geen plek was om te spelen voor de kinderen. Er was geen veld voor de kinderen om bijvoorbeeld te voetballen. Er stond alleen doeltje bij de ingang waar alle auto's langs reden. Niet handig dus. Sanitair was schoon maar onvoldoende aanwezig. Als je elke avond in de rij moet staan om af te wassen schiet ook niet echt op. Omgeving is erg mooi en genoeg te doen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-8-2019

Fijne camping!

Mooi gelegen, kleinschalige camping. Gemoedelijke sfeer. Naastgelegen zwembad is prachtig! In de omgeving is voor ieder wat wils.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2019

Heerlijke camping

leuke camping, gelukkig geen animatie. De kinderen zochten elkaar wel op en inderdaad om 22.00uur , werd het stil op de camping. Mooie omgeving, de camping ligt in een dal. Neuerburg is een leuk stadje, om daar eens door heen te wandelen. Fijne broodjesservice, lege flessen inleveren voor KIKA!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 20-8-2019

Heerlijke plek!

Heerlijke dagen op deze camping gehad. Ondanks het minder goede weer, toch elke dag een prachtige wandelroute gelopen en bij terugkomst gezwommen in het gemeente-zwembad. Mooi plaats met de tent, naast het riviertje waar kinderen zich goed vermaakten. Comfortabel sanitair en vriendelijke beheerders.
Op vakantie geweest met partner 19-8-2019

Nette camping in mooie omgeving

Camping met mooi zwembad, net sanitair, helaas geen trapveldje. Als de camping vol staat weinig ruimte om balspel of bijvoorbeeld cubb te spelen. Eigenaren erg vriendelijk. Vanaf de camping gelijk mogelijkheid om bos in te lopen. (Erg prettig met de hond). Winkels (Aldi, lidl en rewe) dichtbij. Mooie fiets- en wandelmogelijkheden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2019

Fijne camping

Wij zijn hier 2 nachtjes fijn verbleven op onze doorreis. Hele aardige eigenaar die ons erg behulpzaam was. Bij aankomst was de plek wat drassig. Voor we het wisten werd er een ondertapijt neergelegd en konden wij direct aan de slag. Zeker een aanrader.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2019

Viel wat tegen

Mooie omgeving, veel leuke uitstapjes. Camping viel wat tegen. Je staat behoorlijk op elkaar en daarbij moet de auto ook nog worden geparkeerd waardoor het allemaal erg vol is. Sanitair is redelijk. Min punt, als je staat te douchen loopt het water van je buurman ook bij jou langs, dit vind ik niet heel fris. Onze plek was wel heel slecht, helemaal ongelijk met diepe kuilen. Waardoor je telkens moest kijken hoe je je stoel moest neerzetten. Ook stonk het heel erg, leek wel of er voor onze komst kunstmest was gestrooid. Het zwembad is wel erg mooi. Speeltuin is klein maar fijn. Onze kinderen hebben zich wel goed vermaakt met anderen kinderen, maar ik zou hier niet weer heen gaan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2019

Leuk voor een week...

Kleine rustige camping met weinig faciliteiten, Wi-Fi slecht maar vond ik geen probleem. Gemoedelijk. Redelijke plekken maar geen veldjes of plek om te badmintonnen oid. Sanitair verouderd maar in goede staat. Zwembad super!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2019

Mooie omgeving maar camping hutje mutje

Camping is ons erg tegen gevallen. Kleine plekken en dicht op elkaar. Doordat auto's op de plek staan amper ruimte voor de kinderen om te spelen. Er is een speeltuin op de camping, maar deze is erg klein. Sanitair is netjes en schoon, maar erg minimaal voor de grote van de camping (4 douches, 3 afwasplekken). Bij het restaurant van de camping kan je prima een hapje eten. Zwembad is leuk voor alle leeftijden, water alleen wel stuk kouder dan staat aangegeven. Omgeving is wel prachtig en veel te doen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-8-2019

Geweldig!

Camping in der Enz een gemoedelijke en gastvrije camping, veel natuur en wandelgebieden, Trier , Vianden, Bitburg , Prüm , leuke stadjes om te bezoeken. Ik ben in het bezit van een scootmobiel en kan via een oude spoorlijn die geasfalteerd en dienst doe als fiets en wandelpad zelfstandig naar het dorp rijden etc. Aart en Maria ( de eigenaren) zijn vriendelijk en behulpzaam! Goed en schoon sanitair en er is een perfecte voorziening voor minder valide. Het naast gelegen zwembad is super en goed toegankelijk voor minder valide ! Wij hebben samen met nog meer familieleden weer 3 weken genoten, met al een optie voor volgend jaar. Co & Nell Verkerk
Op vakantie geweest met partner 16-8-2019

Gemoedelijke familiecamping met geweldig zwembad!

Wij hebben 2 weken genoten van de gemoedelijke sfeer op de camping. Even heerlijk helemaal tot rust komen! Aart en Maria stonden altijd voor ons klaar als we vragen hadden. Heel veel jeugd van alle leeftijden tijdens ons verblijf. Zij zochten elkaar op in het gave zwembad en in de avond bij de speelplek. Helaas is er geen ruimte meer op de camping voor een trapveldje. Veel uitstapjes mogelijk. Wij hebben Trier bezocht, was zeker de moeite waard. Een aanrader is ook zeker om het Teufelspad te bewandelen. Prachtige rotsen en kloven! Het Eifelpark is leuk voor kinderen tot 12 jaar. Heerlijke pizza's gegeten bij "bei Gino"in Neuerburg.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 14-8-2019

Gaan zekers volgend haar weer

Gemoedelijke camping. Komen er al 8 jaar .vriendelijke eigenaren. Super mooie omgeving.zekers de moeite waard .met of zonder kinderen een aanrader
Op vakantie geweest met partner 14-8-2019

Heerlijk ontspannen

Heerlijke relaxte camping. Mooie plekken, prachtige omgeving en geweldig zwembad. Kinderen zoeken elkaar op en spelen heerlijk met elkaar. Sanitair is prima, hoe schoon het is ligt aan de campinggasten. Niet aan de schoonmaak. Maar alle meldingen worden zeer serieus genomen en direct opgepakt. De camping is wel op tijd in diepe rust. Na 23 uur zijn er nog weinig mensen wakker. Dus als je ook op de late avond nog van enige reuring houdt dan is dit misschien niet de juiste plek.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2019

Fantastisch

Dat het een prima camping is
Op vakantie geweest met partner 13-8-2019

Fantastisch!

Wij hebben net als vier jaar geleden weer twee fantastische weken gehad op de camping bij Aart en Maria! We hadden een heerlijke, ruime plek bij het beekje! Verder enorm genoten van de omgeving en het prachtige zwembad!Een gemoedelijke camping met prima sanitair! Bij de camping een prima restaurant voor een simpele, lekkere hap! Wij hopen hier zeker nog een keertje terug te komen!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 12-8-2019

Super gezellig

We hebben twee heerlijke weken gehad, twee Nederlandse eigenaren die er alles aan doen om je verblijf zo fijn mogelijk te maken. Een gemoedelijke camping waar iedereen elkaar helpt en vriendelijk is. Er is geen animatie dus lekker rustig. Het enigste wat wij miste was een gezellig terras waar je gezellig wat kunt drinken. Het zwembad is super en schoon.
Op vakantie geweest met partner 10-8-2019

Gezellige camping in mooie omgeving

Leuke camping met een gezellige sfeer, goede beheerders die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Ruime plekken, net sanitair en een goed zwembad. Alleen het Wifi bereik is niet zo best en dat is jammer maar verder geen probleem.
Op vakantie geweest met partner 9-8-2019

Heerlijke no-nonsens camping

Gemoedelijke, rustige camping. Wij zijn hier nu voor de 2e keer geweest en het is weer prima bevallen. Ja mobiel bereik en WiFi op de camping is slecht maar even zonder is eigenlijk helemaal niet zo erg. Zelfs niet voor onze 3 pubers... In het dorp en bij de supermarkten (1,5 km verderop) is er trouwens gewoon 4G en/of gratis WiFi voor de hoge nood. Er zijn genoeg restaurantjes en eetgelegenheden in de buurt, via de receptie kan je alle informatie verkrijgen. Tips: Einzall Tref (snacks), Saray Grill (kebab), Schloss Hotel (superschnitzels) en Krautscheid (à la carte). Het sanitair is netjes, de camping is rustig en de plaatsen zijn goed. Geen Prümtal taferelen waar je bovenop elkaar geplaatst wordt. Met het grote zwembad op loopafstand (3 minuten) is dit voor ons een heerlijke camping waar we graag terug komen. Aart en Maria bedankt!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 9-8-2019

Fantastisch

Een fijne, kleine overzichtelijke camping. Er is 1 speeltuin aanwezig die niet heel erg geschikt is voor kleine kinderen. Gelukkig was er een super leuke beek langs de camping waar ons zoontje heerlijk kon ravotten waardoor een speeltuin eigenlijk overbodig werd. Vriendelijke, duidelijke eigenaren. Na 22:30 uur was het stil op de camping! In de omgeving genoeg te doen, zowel voor kinderen als volwassenen. Het naastgelegen zwembad is top voor alle leeftijden. Een mooi apart kinderbad en diverse andere baden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2019

Heerlijke familiecamping

Een heerlijke, gemoedelijke camping op een rustig plekje in de Eifel. Wij hadden een mooie staanplaats aan het watertje. Mooie, nette toiletten en douches. Het naastgelegen zwembad is erg leuk. Kortom, een aanrader.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-8-2019

Leuke ervaring

Prima camping met vriendelijke en behulpzame eigenaren. Camping in der Enz.: langgerekt camping aan weerszijden van het riviertje de Enz in bosrijke omgeving; langs een weg met weinig verkeer; dus weinig geluidsoverlast. Op circa 2 km afstand in Nuerburg zijn supermarkten aanwezig. De beschikbare kampeerplaatsen hebben grote diversiteit; door de keuzemogelijk kun je daarin zelf sturen. Toiletgebouw achter de receptie is “top” met schone wc’s en douches; kleine toiletgebouwtje is matig. Wifi-netwerk op de camping werkt niet of nauwelijks. Riviertje de Enz met de daarnaast gelegen speeltuin is leuk voor kinderen. Het naast de camping gelegen zwembad is bijzonder mooi en is voor de campinggasten vrij te gebruiken. Een fietstochtje over een oude spoorbaan naar Neuerberg en Arzfeld is prima te doen. Dit hebben we ook gedaan van Waxweiler naar Prüm. Ideaal voor wandeltochten. Het restaurant met kleine kaart is prima.
Op vakantie geweest met partner 2-8-2019

Prima

Het is een camping met vriendelijke, betrokken eigenaren. Er is best wat verschil tussen de verschillende standplaatsen. Er zijn enkele hele mooie, maar ook plekken zonder enige schaduw, of waarbij je erg dicht bij de buren staat. Op de camping is er niet of nauwelijks 3G/4G. Jammer dat dit niet op de website wordt vermeld. Overigens is de ontvangst bij de supermarkt uitstekend, en dat is nog geen 2km verder. Dat je op de camping zou kunnen werken via het Wifi-netwerk (volgens de site) is niet waar, daarvoor is deze verbinding veel te mager en onbetrouwbaar. In de (hele) vroege ochtend of late avond werkt het Wifi-netwerk wel voldoende. Het beekje is erg leuk voor kinderen: dammen bouwen, diertjes zoeken enz. Het zwembad is leuk: top geregeld. In de omgeving kun je fijn wandelen, maar er zijn ook mooie kastelen. Op 20 minuten rijden kun je kanoën (aanrader), en het pretpark Eiffel-Zoo, is met jongere kinderen zeker de moeite waard.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-8-2019

Wij komen vast nog een keer terug

Hele fijne campingervaring. Voor de kinderen is er een beekje waar ze in kunnen spelen en een speeltuin. Het aangrenzende gemeentezwembad zorgde voor verkoeling op de warme dagen. Entree zit bij camping inbegrepen en je hoeft er geen weg voor over te steken wat wij erg prettig vonden. Verder kun je er prima een hapje eten: friet, pizza of een schotel. 3 grote supermarkten op 1,5 km. Prettig om even iets te kunnen halen. Sanitair is ruim en verzorgd, al laat de ene persoon het iets netter achter dan de ander. Campingplaatsen zijn niet afgebakend. Bij aankomst komen de vriendelijke eigenaren vertellen wat ongeveer de beschikbare ruimte is om je kampeermiddel neer te zetten. Auto's mogen bij de kampeerplaats, hier was soms naar ons idee wat weinig ruimte voor. Er zijn afwasplaatsen binnen en buiten. Camping ligt aan de ene kant tegen een bergrug, aan de andere kant is een weg. Niet als storend ervaren. Bedankt Aart, Maria en personeel.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-8-2019

Heerlijke vakantie.

Bij aankomst hartelijk welkom geheten door de eigenaren. Een fijne camping met een gemoedelijke sfeer. Grote plekken met genoeg ruimte. Sanitair goed verzorgd en schoon. Kinderen hebben zich zeer goed vermaakt in de beek, speeltuin en zwembad. Veel gezinnen met kinderen. Inderdaad was 4G/3G en WiFi niet best maar hier wordt aan gewerkt hebben we begrepen. Wij hebben ons er niet aan gestoord, integendeel zelfs. Wij vonden het heerlijk zonder. Omgeving is erg mooi en erg geschikt om te fietsen of te wandelen. Kortom echt genoten!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-7-2019

Voor ons niet weer.

Er is géén 3G, 4G of wi-fi. Bij aankomst krijg je een code voor onbeperkt wi-fi... maar helaas dit werkt gewoon niet. Bellen is ook uit den boze, geen bereik. Als je rust, ruimte en privacy zoekt, ben je hier verkeerd. Voor de kinderen is het zwembad geweldig! Helaas is deze om half 8 s'avonds dicht..... Het beekje is wel leuk. Eten kun je bij het zwembad, en is simpel, maar ok. In het dorp is niet niet echt de gelegenheid om gevarieerd te eten, pizza was wel aardig, verder was er geen restaurant te vinden, of we waren niet welkom.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-7-2019

Rustige gemoedelijke camping

Kleine gemoedelijke camping. De sfeer is heel fijn en rustig. Toen wij er waren zaten er vooral gezinnen met jonge kinderen. Vooral mensen die op zoek zijn naar rust. Vanaf de camping kan je gelijk het bos in wandelen. Ook mogen deze wandelpaden worden gebruikt om te mountainbiken. Op fietsafstand (2km) zijn 3 supermarkten aanwezig. In de omgeving is qua dorpjes niet veel te doen. Op de camping heb je praktisch geen bereik met Wi-Fi of 4g, maar dat weet je van te voren. Als je verslaafde pubers hebt aan internet zou ik hier niet heen gaan. Sanitair en zwembad waren perfect. Met de honden was het voor ons een perfecte camping. Er waren ook veel gasten die hun hond bij zich hadden.
Op vakantie geweest met partner 27-7-2019

Leuk voor een paar dagen, maar niet meer dan dat

Er wordt internet beloofd echter telefoneren gaat zelfs niet. In de directe buurt is er vrijwel niets te doen. Je dient er veel op uit te gaan en door de vele heuvels ben he niet erg mobiel. Gezellige kroegjes en straatjes zijn er dan ook niet, het dorpje is uitgestorven ener is weinig(lees niets)te beleven. Zwembad is super, bij mooi weer is er veel drukte. Maar het is er goed toeven... Camping is prima voor elkaar verder, het gemoedelijke zal als heel persoonlijk ervaren worden. Wij hebben dit gevoel niet, het is veel ons kent ons en daar moet je van houden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-7-2019

Fantastisch

In een prachtig heuvelachtig gebied ligt de camping. ruime plaatsen, zon/ schaduw. De Nederlandse eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Super wandelgebied. Wil je fietsen vanuit de camping , is het zaak om je goed te orienteren. Maria gaf ons prima advies. Gezellige ongedwongen sfeer.
Op vakantie geweest met partner 25-7-2019

Geweldig, wij komen vast nog eens weer!

Mooie kleine camping in de natuur. Het ligt aan een weg, maar daar rijdt weinig verkeer. Vanaf de camping loop je zo het bos in. Mooi sanitair gebouw. Kinderen hebben zich hier prima vermaakt. Vooral het zwembad was geweldig. Enige min was dat het om 22.00 uur stil moet zijn, en dan kwam de jeugd bij elkaar bij het toiletgebouw om te internetten en te kletsen. Waardoor het sommige dagen nog wel een tijdje rumoerig was. Ik zou zelf ook niet met oudere kinderen hier naar toe gaan, voor hun is hier eigenlijk niks.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-7-2019

Gewelig

Kleine, rustige camping met goede sanitaire voorzieningen. Naast de camping een zeer mooi zwembad.
Op vakantie geweest met partner 19-7-2019

Voor herhaling vatbaar

Kleine gezellige camping met mooi verwarmt buitenbad er naast(gratis ). Beekje stroomt langs camping waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.Schone wc’s en douches.
Op vakantie geweest met partner 19-7-2019

Leuke gezellige camping

Leuke camping met veel activiteiten in de buurt te doen leuke zwembad voor de Kids. Speeltuin voor wat kleinere kinderen in helaas wat minder maar neuerburg zelf heb je een leuke speeltuin voor de wat kleinere kinderen. Leuke camping leuke en gezellig sfeer. WiFi is inderdaad heel slecht, maar voor ons geen probleem. Op de camping zelf 1x patat gehaald met Hollandse snacks. In de buurt heb je goede diverse restaurant waar je goed en voor weinig kan eten
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-7-2019

Voor ons niet meer

Op de site leek het of er meerdere chalets zijn, in werkelijkheid zijn het er maar twee die ook nog eens aan de rand van de camping staan, dicht naast elkaar zodat je totaal geen privacy hebt. De slaapkamers zijn zeer klein en de caravan was gewoon niet schoon. De camping zelf is klein opgezet en de eigenaar is erg aardig en denkt mee. De omgeving is mooi. We hebben veel kunnen wandelen. 1 groot minpunt voor onze pubers was absoluut dat de Wi-Fi heel slecht was. Ook geen 3g bereik. Als je houdt van rust, kleinschalig kamperen en de natuur dan zeker een aanrader. Maar als je in een stacaravan wil verblijven, zeg ik: niet doen.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-7-2019

Super camping

Super gezellige camping met een goed verzorgd sanitair, ze doen hun best om alles naar wens te laten verlopen. Komen zeker nog een keer terug. Zwembad is mooi en er wordt goed toezicht gehouden.
Op vakantie geweest met partner 9-7-2019

Heerlijke vakantie op een fijne, rustige camping.

Wat een heerlijke, rustige, gemoedelijke camping in een prachtige groene omgeving. Vriendelijke ontvangst door camping eigenaren Maria en Aart die ons naar een zonnige ruime plaats bracht. Gezellige mensen om ons heen. Deden 's avonds met een groep heel fanatiek een blokken omgooi spel.(naam????) In Gaststatte "Enztal-Treff" met aardig en vriendelijk personeel, betaalbaar eten en drinken. Daar ook samen met veel Nederlanders naar WK damesvoetbal gekeken. Net of we thuis waren met nootjes, chips en bitterballen. Geweldig.!!!! Hebben veel gezwommen in het mooie zwembad. We zouden ong. 14 dagen blijven maar het werden er 19. Kortom een echte heerlijke vakantie en komen hier zeker weer terug.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 8-7-2019

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via Twitter

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

  • Mooie omgeving
    Mooie omgeving
  • Inzamelactie Kika
    Inzamelactie Kika
  • Prachtige natuur
    Prachtige natuur
  • Samen genieten
    Samen genieten
  • Gezellig kamperen
    Gezellig kamperen
  • Sfeervol huren
    Sfeervol huren
  • Gratis zwemmen
    Gratis zwemmen
  • Ontdek de Eifel
    Ontdek de Eifel
  • Mooie wandelroutes
    Mooie wandelroutes
  • Sportief eropuit
    Sportief eropuit
  • Kastelen bezoeken
    Kastelen bezoeken
  • Eekhoorn In der Enz
    Eekhoorn In der Enz
  • Rustige camping
    Rustige camping
8,1
240 beoordelingen
  • acsi
  • anwb
  • adac
  • campingkey
  • bcvd
  • sudwesten
  • eifel
  • felsenland
  • naturwanderpark
  • minicampingcard
  • campingschild
  • sudeifel
  • meinplatz