Onze Zoover recensies

Gastbeoordelingen

In Der Enz scoort gemiddeld een 8.3 uit 174 beoordelingen.
Ligging 8.5
Prijs / kwaliteit 8.3
Eetgelegenheden 7.0
Staat v/h sanitair 8.5
Zwembad 9.0
Hygiëne 8.5

Mooie herinneringen gemaakt!

We kijken terug op een mooie vakantie. We werden hartelijk ontvangen door Aart. Onze hele vakantie was de camping vol geboekt, maar daar hadden wij geen erg in, de camping word goed onderhouden en Aart en Maria hebben echt liefde voor hun werk. Zijn heel behulpzaam. Op 5 a10min afstand 3 supermarkten en n soort action. Dorpje stelt niet veel voor. Vanaf 30min rijden veel te zien maar wel veel primatourtjes gebruikt met alle bochten in de weg. Riviertje is geweldig voor jong en oud! En een groot zwembad naast de camping! Eén minpuntje was dat er heel slecht WiFi was, maar dat gaf bij ons ook veel rust.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-9-2018

Super mooie camping voor jong en oud.

Super mooi zwembad, waar ook nog eens een lekker frietje en snackje te koop is. De mooie plaatsen vooral over het bruggetje naar het zwembad toe zullen zeker bijdragen aan een mooie vakantie. Het sanitair is netjes en wordt meerdere keren per dag schoon gemaakt. Aart en Maria zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam, zullen er alles aan doen het de klant naar de zin te maken. Zo was de eigenaresse met campinggasten naar de dierenarts geweest om te helpen met vertalen en had ze alles geregeld voor hun klant.... gewoon top. Aart de campingeigenaar is altijd in voor een praatje en houdt alles goed in de gaten, zo zegt hij ook dat het om 22.00 uur wel rustig moet zijn. Camping in der Enz ligt in een mooie omgeving, heeft een verzorgd terrein en ook niet onbelangrijk ze spreken gewoon Nederlands. Drie grote supermarkten op loopafstand. Wij hebben er een top vakantie gehad en komen zeer zeker terug. Wat net iets beter kan is de WiFi 😉
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-8-2018

Volle camping, prachtige omgeving.

Vriendelijke ontvangst Camping heel schoon, eigenaren goed aanwezig op camping. Prachtige omgeving.Week geboekt, mede dmv de recensies op zoover. Wij zijn naar drie dagen weggegaan. De plek die wij hadden was erg klein en heel smal. We konden bijna letterlijk zien wat de overburen op het bord hadden liggen. We stonden aan het straatje naar de het zwembad, waardoor er de hele dag door mensen langs liepen en ook over het gras. Kinderen die het steeds nodig vonden semi grappige opmerkingen te maken. Aan de achterkant liep een weg. Niet extreem druk, maar wel zodanig dat je er 's nachts wakker van werd. Het weggetje liep af en 's avonds werd hier door de kinderen gebruik van gemaakt door steeds op scateborden, stepjes en skeelers langs te gaan. Prachtig , maar niet rustig. Wifi slecht. Na 7.30 's ochtends geen bereik. 's nachts was het rustig. Houdt je van levendigheid en reuring , prima camping. wil je rust en ruimte, dan doorrijden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2018

Mooie vakantie!

Super mooie camping met een mooi en schoom zwembad voor kleuter en tiener. We hebben 2 weken een chalet Anne gehuurd. Mooie grote chalet met een heerlijk terras aan het riviertje. Mooie ligging en dichtbij het zwembad. Helaas hadden wij de pech dat de badkamer zo stonk dat wij helaas niet konden douchen. Aart en Maria hebben geprobeerd om dit op te lossen maar helaas was dit niet mogelijk. We baalde daar wel van omdat we elke dag elders te moeten douchen terwijl wij juist gekozen hebben voor een chalet (voor een eigen douche). De waterdruk in het chalet was ook niet super. We hebben dit meerdere malen gemeld.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2018

Prachtige camping

We hebben heerlijk genoten op camping In der Enz. Bij aankomst werden we op de weg al opgevangen door Aart en naar onze plaatsen (2) begeleid. Het advies van Aart om achter de caravans wat ruimte te laten, hebben we graag opgevolgd. Dit was een heerlijk plekje als het in de namiddag te heet werd. De camping wordt zeer goed verzorgd en de sfeer is erg gemoedelijk. Aart en Maria hebben het goed voor elkaar. De Eifel is prachtig, we hebben er veel gewandeld en bij terugkomst op de camping was het heerlijk afkoelen in het naastgelegen zwembad met de diverse baden.
Op vakantie geweest met partner 10-8-2018

Prachtig camping

Prachtige camping met goed sanitair. Top zwembad erbij. Plaatsen zijn ruim. Ook zijn er genoeg dingen in de buurt om te bekijken. Sfeer op de camping is gemoedelijk. Kinderen vermaken zich snel op de speeltuin of maken snel contact met anderen. 3 supermarkten op ongeveer een 5 minuutjes. Eigenaars doen er veel aan om het naar je zin te maken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-8-2018

Top camping! Goede sfeer!

Zoover heeft niet gelogen, alle goede recensies zijn waar. Wij hadden de waldhutte met privé sanitair en hebben genoten! (Goede bedden!) Aart en Maria zijn heel vriendelijk, hard werkend maar ogen zo ontspannen dat je die sfeer over de hele camping voelt. Erg mooi en leuk zwembad met toezicht, leuke speeltuin en veel kinderen. Als wij het onze meiden vragen was dit de leukste vakantie ever! Genoeg te zien en te doen in de omgeving wat ook niet onbelangrijk is. (En speciaal voor Aart: De groetjes van Anne )
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-7-2018

Topper!

Maria en Aart, Jullie hebben ons een topvakantie bezorgd; de ontspannen vriendelijke sfeer, jullie ongedwongen houding met humor en jovialiteit naar ons en onze kinderen, onderhoud op het park, de hygiëne van het sanitair, duidelijkheid van regels. Daarnaast is de omgeving top om te sporten (hardlopen/ MTB van route 26, 29 en 30 waren extra attracties). Als het aan ons ligt komen we volgend jaar weer!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-7-2018

Zéér mooie en goed verzorgde camping.

Voor de 2e keer op deze camping gekampeerd, in één woord: TOP ! De eigenaren begroeten je altijd vriendelijk en hebben tijd voor een praatje. Geweldig zwembad naast de camping waar ook veel gebruik van is gemaakt. Eigenaar maakt waar wat ie zegt, vorig jaar nog aan het vertellen dat ie een toiletgebouwtje op het deel wilde zetten waar we vorig jaar hadden gestaan, en deze vakantie dan ook mooi gebruik van kunnen maken, super Aart !!! We komen hier zeker nog een keer terug !
Op vakantie geweest met oudere kinderen 21-7-2018

Fantastische Vakantie op een Fantastische Camping.

het was een top vakantie in een top omgeving, we werden zeer gastvrij ontvangen door de Nederlandse eigenaars Aart en Maria met een zeer warm hart voor de camping. Aart die altijd bezig was om de camping tiptop in orde te brengen met zijn grasmaaier en ander werktuig. Hield Maria de Receptie aan de praat,met in de ochtend heerlijke broodjes van de bakker uit het dorpje Neuerberg waar ook een zeer goede Pizzeria zat. Op de plaats van de in het dal gelegen camping,hadden we de beschikking over een zeer net prive sanitair met een heerlijke warme douche en wc. we hadden een plek met hard standing (kleine basaltkiezels)dat bij regen heerlijk droog bleef in de voortent. ook leuke uitstapjes naar o.a Trier Vianden Bern Kastel en een mooi Vogel en Wolvenpark met vogelshow. al met al voor een ieder wat wil vakantie gehad. Ook het naast gelegen zwembad was top. en gratis voor de gasten. Wij de Familie Gilken en bakker komen zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 21-6-2018

Heerlijk camping!

Rustig gelegen camping in mooie fiets- en wandelomgeving. Vriendelijke behulpzame eigenaren. Modern en brandschoon sanitair. Prachtig zwembad en speeltuintje met ping-pongtafel. Plaatsen met gras, met grind en er zijn er zelfs met eigen sanitair. 3 Grote supermarkten in de omgeving. Wij komen hier vast nog een terug.
Op vakantie geweest met partner 14-6-2018

Voor herhaling vatbaar.

Zeer vriendelijke behulpzame mensen.mooie ruime plaatsen.zeer goed verzorgd sanitair. Heerlijk zwembad.Je kunt er mooie wandelingen maken en prima fietsen.supermarkten dichtbij
Op vakantie geweest met partner 12-6-2018

Mooie uitvalsbasis voor de regio

In de meivakantie hier een weekje gestaan. De week is - mede vanwege het mooie weer - voorbij gevlogen. Maar zeker ook omdat het een prettige camping is. Schoon, mooie plekken en gepassioneerde beheerders. Helaas was het zwembad nog niet open, maar daar konden de eigenaren niets aan doen. De kinderen hebben zich desondanks fantastisch vermaakt.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-5-2018

Helemaal top

Zeer hartelijk ontvangen. De camping is mooi gelegen, ideaal voor wielrennen en wandeltochten. De zeer vriendelijke eigenaren doen hun werk met passie. Ze doen er alles aan om je een prettig verblijf te geven.
Op vakantie geweest met partner 9-5-2018

Zeker een camping om nog eens te bezoeken

Leuke camping gelegen aan een idyllisch watertje de Enz met talrijke wandelmogelijkheden en fietspaden in de omgeving. Prima Wifi op de plek. Maria en Aart, de eigenaars, waren ontzettend vriendelijk en attent en gaven ruim voldoende informatie over de omgeving e.d. Bij het douchen duurde het wel wat lang voordat de temperatuur goed was, maar ook dit was van tevoren verteld. De supermarkten waren binnen vijf minuten te bereiken en ook het stadje was dichtbij.
Op vakantie geweest met partner 3-5-2018

Fantastisch

zeer gastvrij onthaald , schone kamers , lekker ontbijt al met al prima verzorgd
Op vakantie geweest met partner 27-3-2018

Fantastisch verblijf gehad.

Goede service. We kwamen de laatste week van onze vakantie in de problemen en werden erg goed geholpen door de camping eigenaar.
Op vakantie geweest met partner 22-1-2018

Geweldig!

Onze eerste keer in Duitsland en dan op een fantastische camping terecht komen. Het weer heb je helaas geen invloed op maar gelukkig knapte het op halverwege de eerste week. Grote staanplaats van tevoren gereserveerd. Even een paar keer mailen met Maria en we kregen een aantal opties. Ik kreeg zelfs een tekening met de afmetingen van de plekken. Zo kon ik thuis al een geschikte plek uitzoeken. De kinderen genoten van het zwembad en wij van de rust en de leuke uitjes in de omgeving. Het sanitair was prima, elke dag verse broodjes. Diverse supermarkten in de directe omgeving. Een echte aanrader! 2 weken was veel te kort! En ik had het Aart beloofd: bij deze mijn positieve review. Bedankt en groetjes.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 22-9-2017

Fijne ontspannen vakantie.

We waren wat te vroeg maar de receptie was toch al open , we werden vriendelijk ontvangen door Maria. Na even te moeten wachten werden we door Aart naar onze plek gebracht. Om de caravan op zijn plek te krijgen kostte wat moeite en hulp van andere camping gasten omdat de plek erg af liep. Tip neem kechhen mee om je caravan te kunnen waterpas zetten. Helaas konden we door de smalle plek niet de luifel aan de voortent zetten, waardoor we veel naast de caravan moesten zitten. Dit met Aart en Maria besproken konden we na 5 dagen verhuizen naar een andere plekje van onze keuze waar we wel alles op konden zetten. Wat een service en mee denken van hen beide. We hebben hier 3 weken heerlijk vakantie gevierd. Bijna iedere dag kwam Aart wel langs voor een praatje of om te vragen hoe het ging.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-9-2017

Voor herhaling vatbaar

Op basis van eerdere reviews de camping uitgekozen en er is geen woord gelogen. Onthaal door eigenaars met passie voor het vak ( en Aart voor z'n gras ). Genoeg info via Aart en Maria voor tripjes in de omgeving. Heerlijk zwembad naast de camping. Animatieloze camping, goed voorbeeld dat dit ook kan, kinderen hebben zich prima vermaakt, beter nog dan een camping met animatie. De snackbar bij het zwembad is prima, eigenaar zou dit willen uitbreiden maar onrendabel, veel mensen koken toch zelf of eten wat in het dorp.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-9-2017

Een fijne en mooie vakantie gehad!

Bij aankomst wat eigenlijk iets te vroeg was. Werden we hartelijk ontvangen door de vriendelijke eigenaren Aart en Maria. Ze stonden meteen voor ons klaar en hebben ons begeleid naar onze plek. Mooie camping alleen de plaatsen zijn wat smal maar wel weer lang waardoor je toch optimale ruimte had. Plek aan het beekje is erg mooi. Maar ook de plekken met privé sanitair zijn de moeite waard. Naastgelegen zwembad was ook super mooi zowel de ligging als het bad zelf. Kinderen hebben zich prima vermaakt. Eigenaren zijn vriendelijk,betrokken en behulpzaam.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2017

Geweldig

Mooie en rustige camping in het dal . Echt zoals een camping hoort te zijn ,. Eigenaar loopt bij aankomst mee naar de plek . Andere kampeerders erg behulpzaam naar elkaar toe . Erg gemoedelijke en vriendelijke sfeer . Prachtige omgeving. Bezoekjes aan Trier , Vianden , Echternach zijn zeer de moeite waard . Heerlijk zwembad met duikplanken en waterglijbaan . Gratis onbeperkt douchen . Bij vragen staan Maria of Aart je vriendelijk te woord . Ook hun dochter is zeer behulpzaam . Wij hebben met zijn allen een topvakantie gehad en komen graag nog eens terug want we hebben nog lang niet alles gezien.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 15-8-2017

Fijne camping

Nadat er iets mis was gegaan met de boeking, kregen wij een voormalig jaarplaats aangeboden. Wat een heerlijke, rustige en grote plek. Sanitair was schoon en je kon er lekker broodjes bestellen. Heel aardige en hulpvaardige eigenaren die met je mee denken. We hebben genoten! Vooral het zwembad was erg in trek bij onze kinderen van 9 en 6 jaar.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-8-2017

Prima camping

Wij hadden een plaats gereserveerd en voor de terugweg als overnachting ook een nacht, die laatste nacht hebben wij af moeten zeggen omdat wij ivm gezondheid niet zo ver weg wilden toen wij de afgesproken periode aankwamen had de camping eigenaar ons een plek met schaduw en zon gegeven ( dus zeer goed rekening met zijn kampeerders gehouden ) en kwam zelfs een paar maal informeren hoe het ging Super Camping en Super beheerders .alsnog bedankt !!!
Op vakantie geweest met partner 31-7-2017

Fijne campimg

Fijne en zeer schone camping met NL eigenaren. Prima en schoon sanitair. Douchen is onbeperkt, in tegenstelling tot wat de site aangeeft.Bij volle camping is t wat lastiger de afwas te doen, weinig wasplekken en de wifi is dan een drama. Prima plek om twee weken te verblijven, met voldoende act.in de wijde omgeving. Supermarkten op 5 min rijden Stadjes in de buurt zijn niet byzonder. Trier is een aanrader.Broodjes service. Zwembad is gratis en erg leuk. Jongeren zoeken elkaar op en vermaken zich bij de tafeltennis.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 28-7-2017

Zeker voor herhaling vatbaar.

Camping is wat klein. Zeker als het vol is sta je dicht op elkaar. Maar er is genoeg te doen. Voor de kids een heel mooi beekje, waarin ze kunnen vissen op rivierkreeft en dammetjes bouwen, Heel mooi zwembad naast de camping (gratis voor gasten), met duikplanken en glijbaan. Voor de grotere, omgeving wandelen en recreëren. Dichtbij, Neuerburg en verder weg Vianden, Bitburg of Trier. Eerste indruk eigenaar een aparte man, maar als je wat verder kijkt zie je wat voor passie hij heeft voor de camping en zijn gasten. Wifi hotspots als het druk is dan wat lastig in te loggen. Afwasgelegenheden en douches te weinig bij een volle camping, maar die er zijn perfect en schoon. Evenals toiletgebouw. Bijzonder er mocht geen dicht grondzeil liggen. Met als gevolg een klein riviertje door de voortent bij grote regenbui. Mijn dochter miste toch wel de recreatie. Tip voor eigenaar, laten iemand wandeltochten in omgeving organiseren oid. Je hebt zo'n mooie omgeving, maak er meer gebruik van.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-7-2017

Heerlijke camping

Heerlijke camping in Neuerburg. Aart en Maria doen er alles aan om de camping tip/top te maken en te houden. Sanitair schoon en fris. Zwembad prima. Jammer dat restaurant niet meer is geopend, hopelijk komt dat ook nog goed. Wel maaltijd/afhaal service voor patat en snacks. Ben je door je boeken heen, dan kan je altijd nog bij Maria's bieb terecht. Succes!!
Op vakantie geweest met partner 16-7-2017

Rustige en vriendelijke Camping

Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen door Maria, die maar liefst 4 gratis Wifi kaarten overhandigde. Plaats gereserveerd met privé sanitair (super goed) staanplaats dient enige verbetering,maar daar wordt door Aart aan gewerkt. Jammer dat tijdens ons verblijf het restaurant gesloten was, maar Aart kwam met een prima restaurant voor ons even verderop. Prachtige rustige omgeving met super zwembad pal naast de camping (gratis voor bezoekers van de camping). Aart en Maria zijn heel vriendelijk en doen er alles aan om het verblijf zo leuk mogelijk te maken. Bij de eindafrekening vroeg Maria of ik nog een acsi kaart had, en kreeg ik nog €40,- terug. Zeker een camping om nog eens terug te komen.
Op vakantie geweest met partner 10-7-2017

Mooie camping in het dal

Wij vonden dat we vriendelijk werden ontvangen , De eigenaar liep met ons mee voor een plekje waar wij wilden staan . Hij bood ons een mooie ruime plek aan. De keus was aan ons. Wij hebben er 14 dagen gestaan met veel plezier. Schone sanitair , altijd voorzien van toiletpapier en zeep om je handen te wassen. Douche,s waren ook heerlijk . Supermarkten op loop en fietsafstand . Wij kijken er met veel plezier op terug.
Op vakantie geweest met partner 9-7-2017

Je moet ervan houden

De camping ligt mooi in een dal, voor de rest moet je ervan houden om hier te willen staan. Alleen Nederlanders die van veel gezelligheid houden. Doe je er aan mee, dan is het vast heel leuk. Wil je dat niet, zoek dan een andere stek. Je kijkt bij elkaar op het bord, althans waar wij stonden. Prive sanitair is beslist de moeite waard. Verder oogt het terrein rommelig door half hoog gras. Alle roem in voorgaande rivieuws voor de eigenaar past in het hierboven beschreven beeld. Maar zodra hij zich met de onderlinge relaties tussen campinggasten gaat bemoeien, gaat hij over de grens.
Op vakantie geweest met partner 1-7-2017

Een mooie rustige camping met erg mooi sanitair

Met veel plezier hebben we hier gestaan een paar fietstochten gemaakt en wat kan je mooi toeren met de auto wij hebben er met de Pinksteren gestaan en was een mooie afsluiter van onze vakantie.Maria en Aart helpen daar waar nodig is en geven ook tips waar je naar toe kan gaan.Sanitair is echt super heerlijke douche en wc .Zondag avond mee gedaan met het enzbuffet was erg lekker een aanrader als je er bent .Deze camping blijft bij ons in gedachten om nog een keertje langs te gaan
Op vakantie geweest met partner 14-6-2017

Rustige camping

We werden vriendelijk ontvangen en geholpen met het plaatsen van onze caravan. De camping bestaat uit goed onderhouden kampeerveldjes, die deels nog voorzien worden van nieuwe aflopen en verharding. De eigenaar kwam regelmatig over de camping gewandeld en een praatje maken met de kampeerders. Klein nieuw speeltuintje. Geen lawaai van de straat.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-6-2017

Goed

Een kleinschalige camping, rustig, met potentie... Daar wordt dan ook aan gewerkt... Verlichting, paden, toegang....sanitair is prima, ontvangst en eigenaren zeer vriendelijk. Ligt langs een mooi openbaar zwembad en ca. 2,3km van het dorp, ook met potentie... Supermarkten op ca.5- 10 min. rijden van de camping. Omgeving is redelijk. Wandelgelegheden rondom de camping en in de buurt. Voor dagtochtjes moet je zoals overal in de eifel toch even met de auto. Wij waren er eind april, alles scheen nog te moeten ontwaken, maar zoals gezegd er zijn nog genoeg mogelijkheden om het nog aantrekkelijker te maken, zowel op de camping als in het dorp.
Op vakantie geweest met partner 28-4-2017

Geweldige camping

Mooie rustige camping gelegen in een mooie omgeving met ruime kampeerplaatsen en vriendelijke beheerders
Op vakantie geweest met oudere kinderen 20-12-2016

Gastvrije camping in een mooie omgeving

Heel vriendelijk en gastvrije eigenaren. Caravans en campers konden op elke willekeurige plek worden geplaatst en de gasten mogen zelf weten hoe het kampeermiddel neer zetten. Het sanitair werd goed onderhouden, maar aan het terrein en de buitenkant van het sanitairgebouw werd in het naseizoen geen aandacht geschonken waardoor het er wat rommelig uit zag.
Op vakantie geweest met partner 2-11-2016

Een geweldige camping

Heb er deze zomer een geweldige vakantie gehad we gaan er volgend jaar weer
Op vakantie geweest met oudere kinderen 10-10-2016

Geweldige camping, aanrader!

Hele mooie ligging van de camping. Er stroomt een mooi rustig riviertje doorheen, waar kinderen zich goed kunnen vermaken met het vangen van kreeften en visjes. Verder goed sanitair, heel mooi zwembad en een gezellige sfeer op de camping! Een keer in de week wordt er een kampvuur georganiseerd, ook erg leuk! Verder hebben ze broodjesservice. In de omgeving ook van alles te doen. Restaurant s niet echt een aanrader, weinig sfeer, omdat er gereserveerd moet worden, terwijl er niemand zit??? Verder een heel behulpzame en aardige Aart en Maria. Misschien tot de volgende keer Aart!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-9-2016

Fantastich

mooie rustige familiecamping met hele behulpzame eigenaren mooi zwembad naast de camping waar je gratis gebruik van kan maken. schoon en ruime sanitaire voorzieningen . restaurant naast de camping vonden wij persoonlijk niet zo veel als je kijkt wat je in de buurt voor restaurants hebt. leuk riviertje dwars door de camping waar de kinderen in kunnen spelen .prima wifi. we hebben hier twee en halve week gestaan en het prima naar ons zin gehad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-9-2016

Heerlijke camping, Aanrader

Je voelt je welkom op deze camping door de vriendelijke eigenaren Aart en Maria. De camping ligt fantastisch in een dal en het beekje de Enz stroomt dwars door de camping. De camping is netjes en verzorgd en er hangt een gemoedelijke en gezellige sfeer. In de directe omgeving zijn talloze uitstapjes mogelijk. Trier, Vianden, rodelen, Eifel park, watervallen in Luxemburg etc. En vanaf de camping zijn er verschillende wandelroutes direct het bos in. Het zwembad is van de gemeente en je hebt vrij entree van camping. Het is een mooi en verzorgd bad en voor ieder wat wils. Het restaurant heeft nieuwe Nederlandse eigenaren, super vriendelijk en het eten is goed maar ze kunnen de drukte niet aan dus reserveer!! Kortom wij hebben een heerlijke tijd gehad en willen zeker nog een keer terug.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 21-8-2016

Super leuke gastvrije camping

Geweldige camping in een prachtige omgeving!! Zeer kindvriendlijk en alles word netjes bij gehouden.
Op vakantie geweest met partner 19-8-2016

Prima Camping voor mensen met kinderen.

De campingleiding doet er alles aan om je verblijf zo goed mogelijk te doen verlopen. Ze vragen regelmatig op nog alles naar tevredenheid is. De campingplaatsen zijn deels niet afgebakend, daardoor is het flexibel toekennen van je plek mogelijk is. Drie supermarkten en een grootgrutter liggen ca 5 min fietsen van de camping af. Deze zijn wel dicht op zondag. Restaurants in de buurt zijn goed niet duur. Vanaf de camping kun je gelijk de berg op de natuur is voor een mooi wandeling. Tegen de avond is er de moglijkheid om bij de recepte en vuurkorf te halen, die kun je dan op een van de kruispunten plaatsen. Het naastgelegen zwembad waar je gratis gebruik van mag maken is toppie! Ook rivier de Enz die de camping doorkruist is de ideaale plek voor de kinderen op kreeftjes te vangen en dammen te bouwen. Door het stromende water zitten er bijna geen muggen. Na zonsondergang koelt het snel af, waarschijnlijk door door de hoogte (ca 360m). Op de camping hadden we helaas geen 3G ontvangst (KPN
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2016

Volle camping

Dit was geen camping voor ons. Kleine plaatsen, alles volgebouwd en daardoor weinig tot geen speel- en leefruimte rond de tent. Sanitair prima. Gemeentezwembad waar je gratis gebruik van kan maken is erg mooi en schoon. Mannelijke eigenaar komt wat ontoegankelijk over maar heeft ons goed geholpen o.a. met zoeken naar een camping die ons beter paste.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2016

Geweldig!

Super camping. Perfect sanitair. Heerlijk rustig. Behulpzame en fijne eigenaren. Niks is Aart en Maria te veel voor hun gasten. Lekkere verse broodjes iedere ochtend. Super zwembad en met nieuwe eigenaren is restaurant ook dik in orde.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 7-8-2016

Heerlijke camping

Wat een heerlijke camping met grote plaatsen. Zeer vriendelijke eigenaren. Staan klaar met raad en daad. Voor kinderen is er een klein speeltuintje. Maar vissen en kreeften vangen in de enz is toch veel leuker. Er zijn genoeg andere kinderen om mee te spelen. Het zwembad is mooi en schoon. Er is goed toezicht van div badmeesters. Voor ieder wat wils. Een peuterbadje voor de kleinste (met glijbaantje), een groot speelbad met wildwaterbaan (staat niet altijd aan) en grote glijbaan. Een wedstrijd bad met verschillende duikplanken. Sanitaire wordt goed schoon gehouden. Het was soms wel wachten bij de douches. Omgeving is prachtig er is voor iedereen wel iets te doen zoals wandelen, fietsen, steden en div dierenparken. Restaurant bij de camping is oké. Maar elders is het beter en goedkoper zoals in krautscheid en in neuerburg zelf. Wij hebben een fijne vakantie gehad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-8-2016

Fijne camping

Wij zijn hier al een aantal keer geweest en gaan zeker nog een keer. Hele leuke camping!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-8-2016

Mooi

weinig eetgelegenheid in het dorp zelf, wel een redelijk restaurant bij de camping, als wordt er gerookt aan de bar
Op vakantie geweest met partner 6-8-2016

Gemoedelijk en gezellig

Leuke kleinschalige maar toch levendige camping. Mooi gelegen in een dal aan het riviertje de Enz. De camping heeft geen animatie, voor wie dat belangrijk vindt. Wij niet dus.... Ons zoontje van 4 heeft zich prima vermaakt met de, in overvloed aanwezige, andere kinderen en dammetjes bouwen en kreeften vangen in de rivier. Goed en schoon sanitair. Het restaurant bij de camping is prima, gewoon lekker eten. Aanrader is toch wel de pizzeria in het dorp en de grillroom voor een lekkere doner of Turkse pizza. De echt goede Duitse restaurants troffen wij allen gesloten. Beetje vreemd in het hoogseizoen. Zal wel iets Duits zijn.... Het zwembad is echt uitzonderlijk goed. Schoon, mooi, uitgebreid en verzorgd. Gratis voor de campinggasten. Tot slot wil ik nog even de Nederlandse eigenaren Aart en Maria bedanken voor de goede zorg. Jullie zijn leuke mensen!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-8-2016

Geweldig!

Mooie goed verzorgde camping!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-7-2016

Gezellige enn gemoedelijke camping, mooie ligging

Gemoedelijke eigenaren, altijd in voor een praatje of advies. Komt zelfs persoonlijk waarschuwen als er storm op komst is met het advies om alles nog een extra vast te zetten. Waar vind je dat nog. Aart en Maria nogmaals bedankt voor het prettige verblijf!
Op vakantie geweest met partner 24-7-2016

Gezellige en fijne camping..

Gemoedelijke sfeer. Mooie en schone sanitair. Gastvrije eigenaars die je met raad en daad bijstaan. Grote en mooie plaatsen. Prachtige omgeving met veel wand- en fietsroutes. De Aldi, Liddle en REWE op 1,4 km. Mooi zwembad naast de camping gratis voor de camping gasten. Het restaurant bij het zwembad vonden iets minder, wel lekkere patat maar de rest was matig, er werd bij de bar flink gerookt. In het stadje is een goed restaurant en pizzaria. Heerlijke ijssalon.
Op vakantie geweest met partner 3-7-2016

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via Twitter

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

  • Mooie omgeving
    Mooie omgeving
  • Prachtige natuur
    Prachtige natuur
  • Samen genieten
    Samen genieten
  • Gezellig kamperen
    Gezellig kamperen
  • Sfeervol huren
    Sfeervol huren
  • Gratis zwemmen
    Gratis zwemmen
  • Ontdek de Eifel
    Ontdek de Eifel
  • Mooie wandelroutes
    Mooie wandelroutes
  • Sportief eropuit
    Sportief eropuit
  • Kastelen bezoeken
    Kastelen bezoeken
  • Eekhoorn In der Enz
    Eekhoorn In der Enz
  • Rustige camping
    Rustige camping
8,3
174 beoordelingen

Voeg ons toe:

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

facebook button

  • acsi
  • adac
  • anwb
  • bcvd
  • sudwesten
  • campingkey
  • campingschild
  • eifel
  • felsenland
  • minicampingcard
  • naturwanderpark
  • ran
  • sudeifel